Üdvözöllek!

Szabó István vagyok, MLM stratéga.

Aki ismer, az tudja, hogy már sok éve az MLM üzletek a szakterületem. 25 éve kezdtem az első multi-level marketing üzletemet, 10 éve pedig úgy döntöttem, hogy abbahagyom az építőipari vállalkozásomat és csak hálózatos üzlettel foglalkozok. Ebben az elmúlt tíz évben 4 különböző üzletet építettük fel a csapatommal több tízezres méretre.

Rengeteg szemináriumot, webkonferenciát, és más képzést tartottam, a róluk készült felvételeket ezrek hallgatták már.

Az ideális üzletépítés

Mi a csapatommal abban hiszünk, hogy egy üzletépítési stratégiának másolhatónak kell lennie.

Hiába vagy akár a világ legjobb üzletkötője, aki bárkit be tud léptetni: ha a csoportod nem tudja azt utánad csinálni, akkor örökre a Te személyes erőfeszítéseid fogják életben tartani az üzleted, és így a passzív jövedelem gondolata csak álom marad.

Kulcsfontosságú tehát, hogy az embereid könnyen utánad tudják csinálni, amit Te, attól függetlenül, hogy ki milyen előképzettséggel rendelkezik.

Ehhez pedig könnyen másolható, jól működő technikákra és eszközökre van szükséged.

Ez a panorámakép 2018 októberében készült a Kanári-szigeteken. A Teide nevű vulkán kihűlt lávafolyamán keresztül vezetett utunk, és megálltunk a gyerekekkel megnézni közelebbről. Mire a nyaralásból visszaértünk, a hálózatunk még tovább növekedett. A trükk: másolhatóság.

Mi az Internet Kereset?

Belekezdtem egy új üzletbe, és úgy döntöttem, hogy a 25 év tapasztalattal kifejlesztett eszközöket, módszereket átadásra kínálom Neked. Nagyon egyszerű technikákról és szoftverekről van szó, amiket az évek alatt csiszoltunk - most pedig elérhetővé tesszük nagy tömegben itt, az Internetkereset.hu oldalon. A szoftvert bárki használhatja, ugyanis könnyen másolható.

Melyik új üzletbe fogtam bele?

Sejtheted, hogy ilyen szakmai tapasztalattal a hátam mögött csak olyanba fognék bele, ami valami egészen mást tud felmutatni, mint az eddigiek. Az Internet Kereset szlogenjéből ("Xpress Yourself") sokan rájöhettetek már, hogy melyik üzletről van szó.

Ennek a weblapnak a célja, hogy könnyen és gyorsan másolható eszközt adjak azon emberek kezébe, akik már tagjai ennek az üzletnek.

Ez az eszköz itt, az Internet Kereset weblapon érhető el, ha megnyitod a "Bejelentkezés" vagy "Regisztráció" oldalakat. Ennek az Internet Kereset technikának/eszköznek van egy ingyenes és egy fizetős változata is, és biztosíthatlak, hogy a fizetős verzió bőven megéri a pénzét. De nem kötelező, ezt majd Te eldöntöd.

Mi a következő lépés?

Ha tagja vagy a hálózatnak, és regisztráltál már Internet Kereset eszközt, akkor kattints ide:


Ha tagja vagy a hálózatnak, de MÉG NEM REGISZTRÁLTÁL Internet Kereset eszközt, akkor kattints ide:


Nincs semmi gond, ha nem tudod melyik hálózat ez. Akkor sincs gond, ha tudod melyik üzlet, de nem vagy még tagja.

Ahogy feljebb írtam, én is aktívan dolgozok az üzletben. Az én (nagyon kifizetődő) hobbim, hogy embereknek segítek pénzt keresni. Vedd fel velem a kapcsolatot, és szavazz nekem annyi bizalmat, hogy tőlem érdeklődsz eziránt.

Több, mint tíz éve csak hálózatos üzletből élek, pontosan tudom mi a jó ajánlat, és mi nem. És ez, barátom, egy nagyon jó ajánlat. Azonkívül pedig szponzorodként megtanítom a másolható technikát, amivel te is villámgyorsan építhetsz üzletet.

Jól hangzik, igaz?

Add meg az adataidat, és visszahívlak:

[[FORM PLACEHOLDER]]
Szabó István